Referenties

logo

Samen met JobRun mensen begeleiden naar een reguliere baan

In het Grand Café van Humanitas DMH leer ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt eenvoudige en pure gerechten te bereiden. Het is voor mij  verrijkend om mijn kennis over te dragen en het zelfvertrouwen van de medewerkers te zien groeien. Ieder mens heeft kwaliteiten, ik geef mensen graag de kans om zich te ontplooien en ze verder te helpen in hun loopbaan.

In samenwerking met JobRun en de gemeente Nieuwegein begeleid ik medewerkers in een opleidingstraject zodat ze na één jaar klaar zijn om door te groeien naar een reguliere baan. We bieden de medewerkers een startkwalificatie opleiding voor horeca-assistent niveau 1 bij het Facility, Horeca en Travel College van ROC Midden Nederland. www.umojafood.nl 

Frank van der Zande, chef-kok Umoja Food

PrintRun & JobRun: een goede match

Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak. Wij bieden een breed scala aan diensten en werken oa met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben een goede partner gevonden in JobRun.

Dorathé van Doorn, eigenaar PrintRun bv

Inzet JobRun voordelig voor werknemer én werkgever

“Als grafisch dienstverleners schrijven wij ons regelmatig in voor aanbestedingen. Het onderdeel MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) komt de laatste tijd vaak naar voren. In de aanbesteding wordt bijvoorbeeld gevraagd wat je bedrijf doet aan Social Return. Recentelijk hebben wij een aanbesteding weten binnen te halen waarbij onze activiteiten op het gebied van Social Return nét de doorslag gaven. Een win-win situatie dus! Een jongere met een afstand tot de arbeidsmarkt is weer aan de slag gegaan en wij hebben in deze lastige tijden een mooi contract binnengehaald.”

De Bondt Grafimedia Communicatie

Jobrun zorgde voor de perfecte match

“Voor het vormgeven aan de participatiewet heeft ARN Recycling een goed plaatsingstraject met JobRun doorlopen. De snelheid waarmee personen uit het doelgroepregister geplaatst konden worden en de coaching door de Jobcoach ging vlekkeloos en professioneel”

Marcel van der Veer BAS
Manager HRM ARN Recycling


Met behulp van het participatiecertificaat maakt Mirte van haar talent haar werk

Ik begeleid op dit moment Mirte door middel van het participatiecertificaat, gesponsord door de postcode loterij. De meest bijzondere gedichten schrijft ze, heeft een contract bij een uitgeverij en treedt op in Parijs en New York. Niets aan de hand? Voor Mirte is het van belang om duidelijke en constante structuur in haar leven te houden om voldoende energie te houden om haar schrijverstalent te benutten en een inkomen te verdienen. Het Participatie Certificaat maakt dit mogelijk. Lees haar verhaal>>

Corinne Hellingwerf, Jobcoach Jobrun

JobRun zorgt voor goede communicatie

Voor een goede samenwerking is goede communicatie nodig, dit heeft Donkelaar Containers B.V. gevonden in JobRun. Om ons bedrijf vooruit te helpen en om mensen een kans te geven is deze samenwerking erg belangrijk.

Robin Hoesen
Donkelaar Containers

...

...

...

...

...

...

...

...